Uslovi korišćenja i politika privatnosti


Izjava o privatnosti podataka

Sajt izradavebsajtova.rs je u vlasništvu firme GREBYCO, koja se bavi izradom i održavanjem veb - sajtova. Firma GREBYCO vodi brigu o privatnosti podataka korisnika službenih veb - strana firme, pa objavljuje izjavu o privatnosti podataka ("Izjava"). U Izjavi vas obaveštavamo o vrstama podataka koje prikupljamo od korisnika naših veb - stranica, razlozima prikupljanja kao i načinima zaštite prikupljenih podataka. Korišćenjem veb - stranica pristajete na prikupljanje podataka i uslove korišćenja kako su izneseni u ovoj Izjavi. Ukoliko ne želite da o vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete sa nekim drugim delom ove Izjave molimo vas nemojte koristiti veb - stranice firme GREBYCO.

Prikupljanje podataka

Sakupljamo one podatke koje nam vi dostavite, na primer podatke o vašoj elektronskoj pošti ili adresi stanovanja. U cilju poboljšavanja i prilagođavanja internet prezentacije vašim potrebama, sakupljamo od vas podatke koji nisu lične prirode, npr. podatke o vrsti programa za pretraživanje, operativnom sistemu i stranicama koje ste posetili. Koristimo dokumente (“cookies”) i druge internet tehnologije kako bismo unapredili našu uslugu i korisničko iskustvo. Ove tehnologije ne koristimo kako bismo sakupljali vaše lične podatke.

Sigurnost podataka

Preduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne korake da osiguramo i pomognemo da se spreči neovlašćen pristup, da sačuvamo sigurnost podataka i da ispravno koristimo podatke koje prikupimo online.

Kontakt podaci

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nam se obratiti na sledeću adresu: